Activități

EXCURSII

Excursiile sunt un mijloc didactic foarte îndrăgit de copii și foarte important în raport cu dezvoltarea cognitivă şi emoțională a acestora, deoarece le oferă celor mici posibilitatea de a observa, de a cerceta și de a cunoaște în mod direct o mare varietate de aspecte din mediul natural.

TABERE

Natura, o sursă inepuizabilă de învățare și atmosfera relaxantă fac ca supraveghetorii şi instructorii din tabere să fie văzuţi mai puţin ca autorităţi şi mai mult ca prieteni, ceea ce le oferă copiilor un plus de încredere pentru a-şi testa limitele şi pentru a experimenta!

ATELIERE CU PĂRINȚII/BUNICII

Parteneriatul Grădiniţei EuroKid cu familia este o formă de colaborare deschisă prin care desfășurăm activităţi ce oferă părinților și bunicilor ocazia de a experimenta specificul învăţării la grădiniţă, dar şi de a consolida relaţia de încredere şi sprijin reciproc cu cadrele noastre didactice.

IUBIM NATURA!

Ducem elementul educației la un nivel înalt, oferind prichindeiilor, periodic, doza de conexiune cu natura! Copiii care iau contact direct cu natura au parte de o învățare experiențială concretă, bazată pe ceea ce văd, ating, aud sau miros, devin mai calmi, mai creativi.

SERBĂRI

Scena creează posibilitatea de a-și manifesta din plin caracteristicile individuale ale personalității lor, căci pot fi descoperite și apreciate înclinațiile copiilor în arta muzicală, în arta teatrală ori în domeniul coregrafic, toate acestea sub o cupolă de zâmbete și bucurie.

CULTURĂ

Înțelegem necesitatea expunerii copiilor la activitățile culturale, încă din primii ani de viață, iar cei mici primesc, cu entuziasm, fiecare ocazie de participare la astfel de spectacole, descoperind, o lume în care copilăria găsește, de fiecare dată, un loc în care să se cuibărească!

A venit momentul să-ți aduci
PITICUL LA GRĂDINIȚĂ?

Oricât ar  fi de mic, aici găsește o lume minunată și acreditată, sub îndrumarea celor mai dragi educatoare.
Micuțul va mânanca proaspăt, sănătos și foarte gustos; se va juca, va învăța și va alege între multe activități atractive.

Grădinițele EuroKid sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale și își desfașoară activitatea în apropierea Parcului Tineretului.

LOCAȚII GRĂDINIȚE

Copyright © 2023 ASOCIAȚIA EUROSCHOOL – Toate drepturile rezervate.