Grădiniță acreditată

Grădinița EuroKid este acreditată din anul 2016 prin ordin al Ministerului Educației nr. 5629/25.10.2016, iar în anul 2022 a primit Atestatul nr. 6866/11.10.2022 privind nivelul calității educației, raportat la indicatorii de performanță din standardele de referință evaluate și anume standardele de calitate în educație.

Grădinița EuroKid este reprezentată în acest moment prin două sedii, ambele acreditate, primul sediu a luat ființă în anul 2007 și cel de-al doilea sediu în anul 2008.

Grădinița Eurokid este o instituție privată de învățământ antepreșcolar și preșcolar cu program prelungit, unde învață și se joacă copii cu vârstă cuprinsă între 1 an și 6 luni și 6 ani, indiferent de naționalitate, sex sau religie.

Imnul EuroKid

Oricât ar fi de mic, aici găsește o lume minunată și acreditată, sub îndrumarea celor mai dragi educatoare. Ascultă imnul nostru și hai la EuroKid!

Facebook

A venit momentul să-ți duci Piticul la Grădiniță? Intră pe Facebook, la Grădinița EuroKid și convinge-te! Iar dacă vei veni în vizită, sigur vei rămâne!

Recenzii

Ești curios să vezi care este părerea părinților care și-au adus copiii la EuroKid? Intră pe pagina dedicată recenziilor și convinge-te de unul singur.

A venit momentul să-ți aduci
PITICUL LA GRĂDINIȚĂ?

Oricât ar  fi de mic, aici găsește o lume minunată și acreditată, sub îndrumarea celor mai dragi educatoare.
Micuțul va mânanca proaspăt, sănătos și foarte gustos; se va juca, va învăța și va alege între multe activități atractive.

Grădinițele EuroKid sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale și își desfașoară activitatea în apropierea Parcului Tineretului.

LOCAȚII GRĂDINIȚE

Copyright © 2023 ASOCIAȚIA EUROSCHOOL – Toate drepturile rezervate.