Grădiniță de 5 stele

Puncte forte

Hai să-ți arătăm 10 puncte forte pentru care merită să ne alegi

EDUCAȚIE

Avem cadre didactice calificate, cu studii superioare, grade didactice, experiență vastă, răbdare, căldură și înțelegere; promovăm educația timpurie. Primim copii de la vârsta de 1 an și 6 luni într-un cadru educațional responsabil și creativ.

SĂNĂTATE

Avem bucătărie proprie cu meniu avizat de către un medic nutriționist, avem asistență medicală, promovăm sportul și mișcarea în cadrul activităților de baza ale grădiniței și prin intermediul opționalului de dans inclus în taxa școlară, dispunem de asistență psihologică.

TRANSPARENȚĂ

Dispunem de supraveghere video prin intermediul căreia puteți vedea ce face Piticul dumneavoastră la grădiniță.

CONTINUITATE

Suntem deschiși în perioada septembrie - iulie și programul zilnic este 8:00-18:00.

MOBILITATE

Asigurăm transport cu microbuzele din dotare, la cerere.

CALITATE

Avem spații și dotări adecvate fiecărui nivel de vârstă: clase încăpătoare și modern utilate, materiale didactice și auxiliare, bibliotecă, softuri și cd-uri educaționale, jocuri, jucării.

ÎNVĂȚARE ȘI CULTURĂ

Programa noastră cuprinde o paletă vastă de opționale din care, incluse în taxă: Limba engleză prin joc și cântec, Dans modern, Consiliere psihologică; ABC-ul bunelor maniere, Educație pentru sănătate, Educație rutieră "Micii pietoni"; și cu taxă: “Eu, unic și valoros!” (Dezvoltare personală), Robotică, Mind Lab, The Little Geniu (Aritmetică mentală), Limba engleză intensiv, Balet, Teatru, Arte marțiale, Logopedie.

DIVERTISMENT CULTURAL

Desfășurăm lunar activități extracurriculare: teatru în grădiniță, spectacol de circ.

REZULTATE

Ne mândrim cu participare și premii (I, II, III, mențiune) la multe evenimente și concursuri organizate în colaborare cu Inspectoratul Școlar (Suflet și culoare în prag de sărbătoare - Crăciunul copiilor, Zâna Iarnă - prietena copiilor), Organizații Internaționale (Salvați copiii), Universități de prestigiu (Universitatea Politehnica din București - Polidansfest, Universitatea Ecologică din București- Campionatul Național Universitar de Gimnastică Aerobică) și Fundații (Sf. Maria, Festival național de dans: Prietenii dansului) etc.

PARTENERIATE & PREMIANȚI

Avem parteneriate și colaborări strânse cu propunători de Proiecte și Programe Naționale: Un viitor cu clasă pentru preșcolarii noștri, Piticot, Colorăm și învățăm, Întrece-te cu Istețilă, Bimbo, Fantezii de toamnă, Cel mai frumos mărțișor, Smarty.

DE SUFLET

„Mami, tati, astăzi ai timp să petreci o ora cu mine?” (campanie de sensibilizare), „Chiar dacă sunt mic, pot ajuta un pic!” (campanie de strângere de hăinuțe și jucării pentru copiii nevoiași), „Nu mai vreau hormoni!” (campanie de promovare a alimentației sănătoase ), „Flashmob Color Dance ” (campanie de implicare a copiilor cât și a părinților în activități de mișcare).

Veselie & Energie

Imul EuroKid

La grădinița noastră minunată, EuroKid, avem un imn special ce ne însoțește în fiecare zi de joacă și de învățare. Imnul EuroKid este un cântec plin de veselie și energie, care ne reprezintă cu dragoste și mândrie.

Versurile imnului EuroKid sunt un adevărat îndemn la aventură și descoperire, unde fiecare copil este unic și special.

A venit momentul să-ți aduci
PITICUL LA GRĂDINIȚĂ?

Oricât ar  fi de mic, aici găsește o lume minunată și acreditată, sub îndrumarea celor mai dragi educatoare.
Micuțul va mânanca proaspăt, sănătos și foarte gustos; se va juca, va învăța și va alege între multe activități atractive.

Grădinițele EuroKid sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale și își desfașoară activitatea în apropierea Parcului Tineretului.

LOCAȚII GRĂDINIȚE

Copyright © 2024 ASOCIAȚIA EUROSCHOOL – Toate drepturile rezervate.