Afterschool EuroKid

Educație de calitate

Dezvoltare armonioasă

Fiecare părinte își dorește pentru copilul său o educație de calitate, ce se desfășoară într-un cadru securizant și care vine în întâmpinarea unei dezvoltări armonioase din punct de vedere cognitiv, social și emoțional, așa că, acordă un foarte mare interes în alegerea școlii pe care acesta o va frecventa.

Dar ce soluții există pentru copiii care nu pot beneficia de sprijinul părinților în efectuarea temelor pentru acasă?

În contextul social actual, în care generația cu cheia la gât este de domeniul trecutului, căci în prezent există amenințări și tentații la tot pasul, tot mai multi părinții, care au un program de lucru ce nu le permite să fie acasă după încheierea orelor de curs, optează pentru alegerea unui program de tip afterschool.

Programele de tip afterschool sunt programe structurate, supravegheate de adulți calificați și funcționează după școală, oferind atât activități școlare cât și, uneori, activități extrașcolare din registrul jocului, socializării, artelor etc.

Suport educațional

Prima parte a zilei

Afterschool Eurokid oferă suport educațional, îndrumare în efectuarea temelor, oportunități de dezvoltare și relaxare, dar în același timp promovează cooperarea, sprijinul și respectul între copiii.

Programul Afterschool Eurokid începe la ora 11:00, cu preluarea copiilor de la școală, iar jumătate de oră mai târziu, copiii sunt întâmpinați de zâmbetul doamnei învățătoare, care îi va însoți în sala de curs sau în curtea afterschool, unde vor desfășura activități de relaxare și recreative timp de o oră.

Când ceasul indică ora 12:45, iar uniforma a fost schimbată cu haine confortabile, copiii știu că este timpul pentru masa de prânz. Bucătăria noastră proprie ne ajută să oferim mâncare delicioasă și hrănitoare copiilor, care este degustată mai întâi de responsabili și apoi servită copiilor. După un prânz copios, copiii au parte de 30 minute de recreere, un răgaz de care se vor bucura întotdeauna din plin.

Pentru că momentul de relaxare s-a încheiat, iar bateriile copiilor au fost reîncărcate,  se face trecerea la activitățile organizate pentru rezolvarea cerințelor școlare, asigurându-se sprijinul pentru temele de la școală, lucru individual de reflectare și aprofundare, precum și verificarea temelor.

Activități educative

A doua parte a zilei

Dar asta nu înseamnă că, învățăceii noștri, nu vor mai avea timp rezervat pentru clubul de lectură, pentru activitățile fizice, de dezvoltare motrică, ori activități pentru dezvoltarea atenției, a răbdării și a comunicării, punându-se accentul pe abilitățile de lucru în echipă, schimb de bune practici între elevi și socializare.

Elevii beneficiază bisăptămânal de ora de engleză „distractivă”, activitate desfășurată de către o profesoară calificată, ce aplică metode de învățare prin joc și activități interactive, urmărind progresul copiilor de la nivelul de pornire și îmbunătățind abilitățile acestora de comunicare. 

Deși timpul se scurge ușor, căci ne propunem zilnic introducerea unor metode de învățare atractive, înțelegem efortul depus de copii pe parcursul unei zile, așa că, avem grijă ca la ora 16:30, aceștia să primească o gustare sănătoasă și gustoasă ce îi va energiza pentru intervalul orar 17:00 – 18:00, când sunt desfășurate mult îndrăgitele jocuri libere ce facilitează construirea relațiilor cu colegii și adulții, dar și găsirea soluțiilor pentru provocările pe care le întâlnesc.

E o încântare când, la ora 18:00, micii noștri camarazi își duc veseli  spre casă ghiozdanul  încărcat cu noi cunoștințe, relaxați și fără grija temelor pentru acasă!

A venit momentul să-ți aduci
PITICUL LA GRĂDINIȚĂ?

Oricât ar  fi de mic, aici găsește o lume minunată și acreditată, sub îndrumarea celor mai dragi educatoare.
Micuțul va mânanca proaspăt, sănătos și foarte gustos; se va juca, va învăța și va alege între multe activități atractive.

Grădinițele EuroKid sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale și își desfașoară activitatea în apropierea Parcului Tineretului.

LOCAȚII GRĂDINIȚE

Copyright © 2024 ASOCIAȚIA EUROSCHOOL – Toate drepturile rezervate.