Excursii

Excursiile EuroKid

Activități și experiențe

Excursiile sunt un mijloc didactic foarte îndrăgit de copii și foarte important în raport cu dezvoltarea cognitivă şi emoțională a acestora, deoarece le oferă celor mici posibilitatea de a observa, de a cerceta și de a cunoaște în mod direct o mare varietate de aspecte din mediul natural.

Activițățile și experiențele de pe parcursul unei excursii, facilitează educarea şi dezvoltarea simţului estetic, lărgirea orizontului didactic, realizând legătura dintre teorie si practică, stârnesc dragostea pentru natură și respectul pentru frumusețile și importanța ei, stimulează curiozitatea şi spiritul de echipă al copiilor.

De fiecare dată când cei mici trăiesc experiența unei excursii, adaugă în cutiuța cu amintiri momente unice, de neuitat pentru tot restul vieţii.

A venit momentul să-ți aduci
PITICUL LA GRĂDINIȚĂ?

Oricât ar  fi de mic, aici găsește o lume minunată și acreditată, sub îndrumarea celor mai dragi educatoare.
Micuțul va mânanca proaspăt, sănătos și foarte gustos; se va juca, va învăța și va alege între multe activități atractive.

Grădinițele EuroKid sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale și își desfașoară activitatea în apropierea Parcului Tineretului.

LOCAȚII GRĂDINIȚE

Copyright © 2024 ASOCIAȚIA EUROSCHOOL – Toate drepturile rezervate.