Cultură

Doza de cultură cu EuroKid

Mediul social & Gândirea critică

Spectacolele de teatru, de magie ori de circ îi încurajează pe micii noștri spectatori, să se exprime atât verbal, cât și prin expresii faciale și limbaj corporal, să înțeleagă mai bine mediul social în care trăiesc, le oferă posibilitatea de a cunoaște lumi extraordinare, pentru ca, ulterior, să-și formeze gândirea critică, să poată face diferența între realitate și imaginație, diferența dintre bine și rău și să descopere caracterele și personalitățile oamenilor.

Noi înțelegem necesitatea expunerii copiilor la activitățile culturale, încă din primii ani de viață, iar cei mici primesc, cu entuziasm, fiecare ocazie de participare la astfel de spectacole, descoperind, în conținutul lor, o lume în care copilăria găsește, de fiecare dată, un loc în care să se cuibărească!

A venit momentul să-ți aduci
PITICUL LA GRĂDINIȚĂ?

Oricât ar  fi de mic, aici găsește o lume minunată și acreditată, sub îndrumarea celor mai dragi educatoare.
Micuțul va mânanca proaspăt, sănătos și foarte gustos; se va juca, va învăța și va alege între multe activități atractive.

Grădinițele EuroKid sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale și își desfașoară activitatea în apropierea Parcului Tineretului.

LOCAȚII GRĂDINIȚE

Copyright © 2023 ASOCIAȚIA EUROSCHOOL – Toate drepturile rezervate.