Tabere

Taberele EuroKid

Entuziasm

Atunci când „puii” pot zbura de lângă „cuib”,  timp de câteva zile, au ocazia de a învăţa să aibă grijă de ei înşişi, de a lua singuri decizii, de a gestiona diverse aspecte ale rutinei zilnice (deprinderi de igienă, alegerea vestimentaţiei potrivite pentru vremea de afară), toate acestea într-un mediu perfect de interacțiune, comunicare și socializare. Atenta supraveghere a cadrelor noastre didactice va aduce un echilibru liniştitor între libertatea copilului şi siguranţa sa, fiind modul ideal de a învăţa să fie responsabili, fără a-şi asuma riscul alegerilor complet greşite.

Natura, o sursă inepuizabilă de învățare și atmosfera relaxantă fac ca supraveghetorii şi instructorii din tabere să fie văzuţi mai puţin ca autorităţi şi mai mult ca prieteni, ceea ce le oferă copiilor un plus de încredere pentru a-şi testa limitele şi pentru a experimenta!

Copiii trăiesc cu entuziasm perioada taberei și o privesc ca pe o binemeritată aventură pentru minte şi suflet!

A venit momentul să-ți aduci
PITICUL LA GRĂDINIȚĂ?

Oricât ar  fi de mic, aici găsește o lume minunată și acreditată, sub îndrumarea celor mai dragi educatoare.
Micuțul va mânanca proaspăt, sănătos și foarte gustos; se va juca, va învăța și va alege între multe activități atractive.

Grădinițele EuroKid sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale și își desfașoară activitatea în apropierea Parcului Tineretului.

LOCAȚII GRĂDINIȚE

Copyright © 2023 ASOCIAȚIA EUROSCHOOL – Toate drepturile rezervate.